• Zwembad aanleg

  Peterse zwembaden is 40 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van bouwkundige buiten en binnen zwembaden. 

  Wij zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij al uw wensen en vragen goed en uitgebreid beantwoorden. Samen met u gaan wij de afmetingen,vorm,kleur en de plaats waar u uw zwembad gelegen wilt hebben bepalen. Ook informeren wij u uitgebreid de mogelijkheden omtrent type zwembadverwarming, zwembadafdekkingen, zwembadverlichting, zwembadonderhoud enz. Daarbij zorgen wij ervoor dat al het leidingwerk professioneel wordt afgewerkt rondom het zwembad, ook het leidingwerk in de technische ruimte wordt professioneel afgewerkt en aan de muur gemonteerd.

 • Vakkundige zwembadaanleg door Peterse zwembaden

  U bent bij ons verzekerd van kwaliteit en een uitstekende service. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen we zeer efficiënt te werk gaan. Van het ontwerp van uw droom zwembad tot het onderhouden hiervan, wij regelen het allemaal voor u!

 • Vergunningsaanvraag

  In het verleden moest voor allerlei werkzaamheden een aparte vergunning worden aangevraagd. Bij de aanleg van een zwembad kon u soms te maken krijgen met wel drie of vier verschillende benodigde vergunningen, zoals een bouwvergunning, een sloopvergunning of een milieuvergunning. Maar sinds 1 oktober 2010 zijn al die vergunningen gebundeld, in een zogeheten ‘omgevingsvergunning’. De bepalingen voor zo’n omgevingsvergunning staan in de Wabo, de Wet algemene bepalingen omgevingsvergunning. Met komst van die Wabo zijn de mogelijkheden voor vergunningsvrij bouwen fors verruimd. Dit betekent bijvoorbeeld dat een zwembad, whirlpool, spa of zwemvijver bij een woning in principe aangelegd mag worden zonder vergunning. Voorwaarde is dan wel dat eer geen overkapping is en dat de aanleg niet in strijd is met het bestemmingsplan. Ook al hebt u misschien geen vergunning nodig, het kan zijn dat u wel meldingplichtig bent. Of u wel of niet een vergunning nodig hebt en/of meldingplichtig bent kunt u heel eenvoudig zelf online checken, opwww.omgevingsloket.nl. Vanzelfsprekend kan Peterse zwembaden u ook informeren. Omdat wij in uw regio vaak bekend zijn met zowel de eigenschappen van de grond als ook de werkwijze omtrent vergunningen.

 • Wilt u meer weten?

  Wilt u meer informatie over het aanleggen van uw zwembad en de daarbij behorende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend gesprek. U kunt ook bellen naar 06 51 14 59 70

 • Bekijk ook eens onze projecten om meer inspiratie op te doen.